Bodyattack

Bodyattack

Wat is het ..

Bodyattack

BODYATTACK ™  is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.
De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

WORD VANDAAG NOG FITTER MET BODYATTACK

Een van de beste dingen aan BODYATTACK is dat het je functionele fitness verbetert – de conditie die je nodig hebt voor het alledaagse leven.

Voordelen

Verbeterde functionele fitness – voel je sterker in het dagelijkse leven. Je lichaam wordt snel strakker en sterker. Verbetering van je coördinatie en lenigheid.

Je kunt de BODYATTACK les aanpassen aan je eigen fitnessniveau. Volg de low-impact opties en doe in het begin eventueel alleen de eerste 3 nummers mee en bouw dan op naar een volledige les.

BODYATTACK is voor elke leeftijd en alle fitness niveaus. De bewegingen zijn eenvoudig en opties met minder impact zorgen ervoor dat jij de intensiteit zelf kunt bepalen. Je krijgt snel een betere conditie en een atletischer lichaam. Je zult het nooit weten als je niet gaat.

Voor de beste resultaten raden we je aan om 2 keer per week aan BODYATTACK te doen en deze training voor de beste resultaten af te wisselen met een andere training.

Er zijn geen materialen nodig voor BODYATTACK, dus het enige wat je nodig hebt zijn comfortabele sportkleren, goede schoenen, een flesje drinken en een handdoek voor het zweten.

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!

[contact-form-7 id=”3801″ title=”Proefles aanvraag algemeen”]

Neem deel aan de les

Bodyattack

Les rooster

Maandag10:30 uur- 11:00 uur
Donderdag20:00 uur- 20:30 uur

Bodyattack

Vergelijkbare lessen