VACATURE: Frontdeskmedewerkster!

Kom jij ons team van communicatieve sportievelingen met kennis van zaken versterken? Deze vacature zou zomaar iets voor jou kunnen zijn!

Medewerkster Frontdesk (m/v) (8 uur)

Staat klantvriendelijkheid bij jou op nummer één? Ben jij proactief en werk jij graag vanuit een dienstverlenende rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Halderberge Vitaal is een onderdeel van een gezondheidscentrum met vele mogelijkheden wat betreft fitness, personal training, smallgroup training, groepslessen, voedingsadvies, fysiotherapie en nog veel meer!

Wat zoeken wij?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en sporters en dus hét visitekaartje van de organisaties Halderberge Vitaal en Arcus Fysio. Je beantwoordt de telefoon en staat patiënten, sporters en bezoekers vriendelijk te woord. Ook zorg je voor een correcte registratie in het elektronisch patiëntendossier en het ledenbestand. Je kunt snel schakelen en stelt de juiste prioriteiten. We zoeken iemand die beschikbaar is in de avonduren en in het weekend. Ook kun je soms overdag diensten van je collega’s overnemen.

Dit ben jij:

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau (je mag nog gewoon op school zitten)
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar niet verplicht
  • Je bent stressbestendig, proactief, flexibel, kunt snel schakelen en stelt de juiste prioriteiten
  • Je kunt goed omgaan met diverse softwarepakketten

Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende baan binnen een professioneel, gezellig en dynamisch team. Binnen onze sportschool hangt een huiselijke sfeer en wij willen dan ook dat het voor onze klanten voelt als thuiskomen als ze weer mogen gaan sporten. Onze club blijft zich ontwikkelen en daarin groei jij mee.
We bieden een passend salaris.

Ben jij enthousiast geworden en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer, stuur je cv en motivatie naar charona@halderbergevitaal.nl en hopelijk zien wij elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek!

Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over onze sportschool kun je hier vinden: www.halderbergevitaal.nl
Meer informatie over onze fysiotherapie kun je hier vinden: www.arcusfysio.nl